OVER ONS

Missie:
qseven combineert de belangrijkste kennisgebieden om een totaal oplossing te kunnen bieden aan midden- en klein bedrijf.


 Kiezen is soms erg lastig. Wij kiezen gewoon voor u de juiste kleuren-mix om tot het beste resultaat te komen.


Doelgroep:
qseven heeft als de algemene doelgroep de MKB-erís. Binnen deze doelgroep leggen we een extra nadruk op de startende ondernemers en ondernemers die zaken met China willen doen. Deze groep heeft juist de meeste baat bij een betaalbare totale advies bij het opstarten van zijn of haar onderneming en een goede begeleiding in het zaken doen met China.
Concreet kan men denken aan advisering in het opstellen van een ondernemingsplan, beoordelen of samenstellen van het financieel plan, opzetten van de (financiŽle) administratie, geheel of gedeeltelijk overnemen van hun administratie en overige bedrijfseconomische- en fiscale adviezen.

Ook kunnen we voor u kleine of grote marktonderzoeken uitvoeren en daarop een passende marketingadvies te geven.

Binnen onze klanten- en relatiekringen zijn er vele grote leveranciers van diverse producten uit China. Indien u op zoekt bent naar producten uit China, dan kunnen we voor u de beste offerte opvragen. Neem verblijvend contact met ons als u iets op zoek bent van China.